Amelia Widell

Färgval!

Provmålade precis med de kulörer som är tänkta för vår matsal, sovrum, hall och vardagsrum! Inte helt ultimat att måla när det är mörkt ute men jag kunde inte hålla mig… Den blåa i mitten, Illuminated Paris från Nordsjö är i alla fall spikad till vårt sovrum.

IMG_0195.JPG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • […] jag skrivit om förut så är det ommålning på gång men jag blir inte klok på alla färger! Så fort jag tror att jag […]

  Den perfekta färgen... - A Beautiful Living - A Beautiful Living 2014-10-29 18:24:32 http://www.lovelylife.se/a-beautiful-living/2014/10/29/den-perfekta-fargen/
  Svara
 • […] jag skrivit om förut så är det ommålning på gång men jag blir inte klok på alla färger! Så fort jag tror att jag […]

  Den perfekta färgen... - A Beautiful Living - A Beautiful Living 2014-10-29 18:24:32 http://www.lovelylife.se/a-beautiful-living/2014/10/29/den-perfekta-fargen/
  Svara
 • Åh skulle verkligen behöva lite färgråd till mitt sovrum. Det är väldigt litet, endast 7 kvadratmeter och ett litet fönster högt upp. Därför blir det väldigt mörkt i sovrummet. Jag tycker du väljer så fina färger. Men undrar hur du tänker när sovrummet är så litet och mörkt? Nu är det vitt men jag vill att det ska få en mysigare känsla, men samtidigt inte för mörkt. Har du några tips? 😀 Skulle bli så glad!

  Tack för en bra blogg!

  Ellen 2014-10-17 08:20:03
  Svara
 • Åh skulle verkligen behöva lite färgråd till mitt sovrum. Det är väldigt litet, endast 7 kvadratmeter och ett litet fönster högt upp. Därför blir det väldigt mörkt i sovrummet. Jag tycker du väljer så fina färger. Men undrar hur du tänker när sovrummet är så litet och mörkt? Nu är det vitt men jag vill att det ska få en mysigare känsla, men samtidigt inte för mörkt. Har du några tips? 😀 Skulle bli så glad!

  Tack för en bra blogg!

  Ellen 2014-10-17 08:20:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!