Amelia Widell

Vinn en inredningskonsultation med mig!

IMG_0047.PNG
I samband med If Stilsäkert kan du nu vinna en inredningskonsultation med mig! Ska du göra om hemma, renovera eller bara behöver en nystart med lite piff? Passa på nu! Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Carina! Vad roligt! Men du måste tävla genom att dela bilden på instagram eller Facebook! Lycka till!

  Amelia

  Amelia 2014-10-13 17:23:05 http://Www.lovelylife.se/a-beautiful-living
  Svara
 • hej Amelia
  Inspiration hittar jag via nätet, genom dig, tant johanna och Hannas room. Bor i ett härligt hus, byggt 1937, med utsikt över hela vår fina stad och faktiskt även havet, helrenoverade 2001. Det där sista ”piffet” känns som att det aldrig blir av… men vad jag verkligen behöver hjälp med är mitt matrum. Matbordet 2×2 m vitt, är centrum, fantastiskt när vi sitter 10-12 pers runt men 2m är ganska långt avstånd. vill att rummet ska kännas inbjudande mysigt, varmt men framför allt personligt, vilket jag tycker du, Johanna och Hanna är duktiga på. Vi har stora ytor, köket, matrummet och vardagsrummet är på 150 kvm.
  Nu hoppas jag att du kan hjälpa mig så att jag hinner njuta av långa sittningar med mustiga höstgrytor och en härlig julafton med familj och vänner.
  hoppas hoppas
  carina

  carina 2014-10-12 19:09:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!