Amelia Widell

Badrum

3c8a82fb9849e809d42fbc6190618fca Living_Etc_Julien_Nitsa_Lombrail-290 Living_Etc_Julien_Nitsa_Lombrail-306

Hittade dom här bilderna på Pinterest som jag tror kommer från Living ETC. Så otroligt snyggt! Har sett flera duschväggar som är spröjsade med järn på sistone och jag älskar det! Sen är ju drömmer att ha plats för ett sånt där gammal stort apotekarskåp i badrummet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men gaaahh! Vilket galet härligt badrum! Lite härligt svulstigt med den färgsättningen på golvplattor. Tyckte att det var snitsigt med ”bänken” i duschen. Kanske kan vara något för oss som inte får plats med badkar.

  Tack för originella bilder!

  Elsa på Hälsö 2014-09-09 13:36:44 http://elsapahalso.se
  Svara
 • Men gaaahh! Vilket galet härligt badrum! Lite härligt svulstigt med den färgsättningen på golvplattor. Tyckte att det var snitsigt med ”bänken” i duschen. Kanske kan vara något för oss som inte får plats med badkar.

  Tack för originella bilder!

  Elsa på Hälsö 2014-09-09 13:36:44 http://elsapahalso.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!