Amelia Widell

Blocket loppis!

IMG_8931.JPG

IMG_8930.JPG Jag har rensat ut hela mitt hem och kommer sälja huuur mycket grejer som helst på Blockets loppis imorgon!

”För tredje året i rad flyttar Blocket ut i den riktiga världen och anordnar Blocketloppis. Tidigare Blocketloppisar har varit fantastiskt kul och förra året kom mer än 30 000 besökare. I år äger Blocketloppisen rum på Strömgatan som ligger söder om Kungsträdgården i Stockholm mellan kl. 11-18. På Blocketloppis kommer man kunna fynda typiska loppisprylar som porslin och kläder men också möbler och fordon såsom bilar och skotrar. Läs mer om loppisen på www.blocketloppis.se”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!