Amelia Widell

Fredagsbuketten DIY

 

 

 

fredagsbuketten-1024x562

How to make your own Fredagsbukett! Dont forget to follow us at youtube for lots of inspiration!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fin bukett! Hoppas förresten att inbjudan att komma till Näringsdepartementet och prata om kemikalier i kläder kom fram. Självklart går det bra att ta med en vän. Vi värdesätter att få träffa dig och höra vad du har att säga och skulle tycka det vore väldigt roligt om du kom. Anmäl dig/er senast idag tisdag till eva.ankersjo (at) regeringskansliet.se
  Varmt välkommen

  Emma Fahlstedt

  Emma Fahlstedt 2014-05-13 07:40:11
  Svara
 • Så fin bukett! Hoppas förresten att inbjudan att komma till Näringsdepartementet och prata om kemikalier i kläder kom fram. Självklart går det bra att ta med en vän. Vi värdesätter att få träffa dig och höra vad du har att säga och skulle tycka det vore väldigt roligt om du kom. Anmäl dig/er senast idag tisdag till eva.ankersjo (at) regeringskansliet.se
  Varmt välkommen

  Emma Fahlstedt

  Emma Fahlstedt 2014-05-13 07:40:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!