Amelia Widell

Last week…

Så stressig men också så kul. Johanna var uppe och jobbade med mig i några dagar. Vi bodde på underbara Ett hem och Luca fick hänga med också. Det är så roligt med den här åldern hon är i. Jag sa på morgonen att vi skulle bo på hotell på kvällen och tänkte ju inte på att hon inte vet vad ett hotell är. När vi kom fram så undrade hon vart tältet var. Haha… Det är hela tiden såna här gulliga små missuppfattningar.Sen både plåtade jag och yogade med Yoga Girl i fredags vilket var superkul! I lördags var det mellomys för hela slanten.

 

Last week was so stressful but so much fun. Me, JOhanna and Luca stayed at the lovely Ett hem and i had the honor to photograph and yoga with Yoga Girl!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!