Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Down south.

Nu sitter jag på tåget hem från Borstahusen och längtar tills jag kommer hem ikväll och ska yoga! Vi har plåtat 2 fantastiska hem! Ett som ni kommer få se här på Lovely Life i nästa vecka och ett som ska till Family Living.

Im on the train home from Borstahusen and cant wait to get home and do some yoga! We photogaphed two lovely homes these day, one that you will see here at Lovely Life next week and anotherone for Family Living. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Amelia Widells webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!