Amelia Widell

Juicy tuesday!

Jag och John-John (som nu jobbar med mig) bestämde oss för att juica igår! Men sen kunde vi inte tänka på något annat än mat och chokladbollar så vi åt en härlig lunch och juicar istället lunch-lunch. Resten av dagen var inga problem och nu sitter jag med de tre resterande juicerna på väg ner till malmö för lite jobb med Johanna! Juicerna har jag köpt hos Kallpressen på Svartensgata.

Me and John-John (that now works with me) decided to juice yesterday! Then we couldnt think about anything else than food and choklate so we had a nice lunch and started after that, lunch-lunch instead. Now me and my juices are on my way to Malmö to meet up with Johanna for some work. You can buy them at Kallpressen at Svartensgata.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!