Amelia Widell

Nytt år nytt kök.

Har äntligen tagit mig i kragen vad det gäller köket och har ikväll spacklat och tejpat så att det bara är att börja måla imorgon! Så blir det kakling och nytt golv de närmsta veckorna för det behöver jag ta in hjälp för.

Här ser ni förebilderna på köket, färgtestet och slutligen min referensbild för väggfärgen. Har valt en något varmare ton än den på bilden, ville att den skulle vara riktigt lerig. Och nu är jullovet över och jag är så redo för 2014! Hoppas att ni har haft en fin jul!

 

New Year and a new kitchen! I finally started the renovation of my kitchen. I spent the night preparing so i can start painting the first thing tomorrow morning. And in a few weeks i will also change the tiles and the floor but foor that i need some help.

Here you can se the beforepictures, colortest and my referens for the color. I choose a bit warmer color then the picture because i wanted it to be really muddy. The christmasbreak is over and i am ready for 2014! Hope you all had a great christmas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!