Amelia Widell

Tävla om kaffemaskin från Nespresso!

Nu är det dags för en rolig tävling där du kan vinna en julklapp till dig själv!

Du kan nämligen vinna en Umilk från Nespresso och 50 st  kaffekapslar. För att vara med och tävla om kaffemaskinen ska du skriva ett litet kafferim här i kommentarsfältet! Tävlingen pågår till och med 20/12 och beslut av vinnare kan ej överklagas.

Tävlingen är avslutad! Grattis Kylie, du blir kontaktad via mail!

Julen närmar sig med stormsteg och jakten på den perfekta julklappen har redan börjat. Lagom till julhandeln lanserar Nespresso sin nya kaffemaskin UMilk, en efterföljare till den mycket populära maskinen U som lanserades 2012. UMilk har en integrerad mjölkskummare som enkelt och smidigt gör varmt eller kallt mjölkskum och gör det möjligt att på egen hand i hemmet, tillaga en latte eller cappuccino med fantastiskt krämigt mjölkskum. Läs mer om UMilk här: http://www.nespresso.com/se/se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!