Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

HM Magazine

Skärmavbild 2016-09-07 kl. 10.47.15

Just nu ligger det en intervju med mig här på  HM Magazine då jag pratar lite om hösten trender och där kan ni även se bilder på vardagsrummet som jag och Gustav Broström har stylat i HM Homes pop up butik på Drottninggatan 50 i Stockholm. Den är hur härlig som helst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Amelia! Jag har en fråga, och jag hoppas du kan hjälpa mig med den.
    Jag har äntligen fått en lägenhet, men det är en andrahandslägenhet. Lägenheten är en etta på 41kvm. Den är jätte fin, den lilla grejen är bara att kökets kakel är väldigt rött och ”vitvarorna” svarta. Har du något tips på hur jag kan få till det runt omkring? Jag vill ha det ljusare, men vilka färger passar till?
    Tack på förhand!

    Malin 2016-09-11 22:33:09
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk