Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Never ending story….

Ibland (ganska ofta) får jag ryck och möblerar om allt hemma. I fredags var en sån dag, det började med att jag skulle ta en bild i vardagsrummet så jag började pilla lite med mattan och soffan, tillslut hade jag flyttat soffan kors och tvärs flera gånger och bytt plats på den och fåtöljerna men det slutade med att den var tillbaka på samma gamla ställe. Däremot så bytte jag lite taclor bakom och gjorde en mix av snälla, bleka toner vilket jag gillar väldigt mycket just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ååh, jag älskar ditt vardagsrum och skulle så så SÅ mycket gärna vilja att du svängde förbi på en kanna kaffe och hjälpte mig möblera ihop Mitt vardagsrum, som jag aldrig får fason på… ?

    Cecilia 2016-07-04 14:12:14
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind