Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Tala dress

rodebjer_fw15_tala_velvet_black_front

Tala dress, Rodebjer

rodebjer_fw15_tala_velvet_black_side

Alltså, ibland ser man ju något som man tycker extra mycket om, och idag när denna dök upp i mailkorgen blev det precis så. Tänk er när hösten har kommit, kvällarna är mörka och man ska ta ett glas i en härlig bar innan en lång middag med nån man tycker extra om. Då vill jag ha på mig den här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Sammet är så underbart, både för kudde, soffa och kropp.En av de fem anledningarna att älska hösten, jag slipper vara avundsjuk på min röda sammetssoffa nu kan jag också klä mig i sammet.

    Cirkus i skogen 2015-09-10 02:44:28 http://cirkusiskogen.blogspot.com
    Svara
  • Ja! Jag hade sett skymten av den i Mia Anderbergs blogg och gick redan och väntade på mejlet från Rodebjer. Den där klänningen har allt. Kan inte sluta tänka på den! Synd att jag är student och det inte är riktigt möjligt att lägga 4000 kr på en klänning. Känns som att jag skulle kunna göra något kriminellt bara för att få svepa in mig i det vackra böljande sammetstyget. Eller vänta på att den reas ut i januari. Snyft.

    L 2015-09-09 18:35:51
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind