Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Fåborgstolen 100 år!

Faaborg_Chair_Walnut Faaborg_Chairs_Oak_Burr_MahognyJag älskat sådana här stolar sen jag var liten då det stod en liknande i min farmors sovrum som jag jämt ville sitta i. Nu fyller den danska Fåborgstolen 100 år och Rud Rasmussen firar genom att ge ut en jubileumsutgåva i valnöt. Inte helt fel!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Amelia! Har ingen aning om du svarar på inredningsfrågor på det här viset, men det är värt ett försök. Jag ska inreda min första lägenhet och är så rädd för att göra en massa fel.. Älskar mörkt trä och lite bohemisk stil (ditt nya köksgolv är min stora dröm).

  Jag undrar bara om det här med att blanda mörkt trä med vitt och svart i övrig inredning. Jag har hittat ett skitsnyggt soffbord i valnötsfanér och matchande köksstolar.. men det är typ allt.. Kan man välja ett svart köksbord till exempel, eller blir det för mörkt? Ska man då köra på vitt? Hjälp! Jag vill så gärna få det fint.

  Clara 2015-05-05 20:46:36
  Svara
 • Nej, verkligen inte helt fel, sjuuukt snygg !!
  skulle jag gàrna vilja ha ,ja 🙂
  Monica i Rom

  Monica Kallin -Ticconi 2015-05-05 10:20:00
  Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind