Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Morgon hos mig…Två av mina morgonmöten blev inställda och istället kunde jag ligga kvar lite extra i sängen, ta ett lååångt bad och behövde inte stressa någonstans. Det var som att helgen tjuvstartade redan nu… Snart ska jag gå och köpa fredagsbuketten och funderar på om jag till och med ska orka mig ut till Ikea för lite smågrejer jag egentligen behöver köpa. Men nu njuter jag lite till av mitt nya doftljus i min favvodoft fikon! Så synd att inte mitt fikonträd doftar så här…

Ljus Lumira

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman