Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

I arkivet…

kitchenIMG_8606 kitchenIMG_8610 kitchenIMG_8615 kitchenIMG_8617 kitchenIMG_8619

När jag satt och letade igenom mitt bildarkiv härom dagen så hittade jag det här hemmet som jag plåtade för några år sen precis i början av alla gröna kök! Har fortfarande inte tröttnat… På torsdag ska jag och Ulrika hem till en av våra egna bloggare och hälsa på i hennes gröna kök!

Foto: Amelia Widell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fint!!
  Har alltid älskat grönt.
  Så just nu håller jag faktiskt på att sätta in ett lindblomsgrönt drömkök i vårt hus.
  Så dessa bilder var väldigt passande idag 🙂 Tack!

  Lina 2015-02-04 00:21:56
  Svara
 • Så fint!!
  Har alltid älskat grönt.
  Så just nu håller jag faktiskt på att sätta in ett lindblomsgrönt drömkök i vårt hus.
  Så dessa bilder var väldigt passande idag 🙂 Tack!

  Lina 2015-02-04 00:21:56
  Svara
 • Hej! Jag behöver lite hjälp! Jah har målat mörkgrått i vardagsrummet (jotun lady elegant) och har så himla svårt att bestämma mig för en soffa som passar! Soffan får inte vara mer en 90ca djup.. Men vilken förg på soffan sja jag välja? Jag är inne på mörgrå/mullvadsgrå som liksom smälter ihop med väggen, eller en silvergrå i sammetstyg.. En vit soffa? Ljusgrå? Vad tror du? Färg på mattan? Gud vad svårt det är!! Vore hemskt tacksam för svar :))

  W 2015-02-03 22:09:06
  Svara
 • Hej! Jag behöver lite hjälp! Jah har målat mörkgrått i vardagsrummet (jotun lady elegant) och har så himla svårt att bestämma mig för en soffa som passar! Soffan får inte vara mer en 90ca djup.. Men vilken förg på soffan sja jag välja? Jag är inne på mörgrå/mullvadsgrå som liksom smälter ihop med väggen, eller en silvergrå i sammetstyg.. En vit soffa? Ljusgrå? Vad tror du? Färg på mattan? Gud vad svårt det är!! Vore hemskt tacksam för svar :))

  W 2015-02-03 22:09:06
  Svara
 • Ska bli så trevligt att ha er här!

  chezwood 2015-02-03 17:30:20
  Svara
 • Ska bli så trevligt att ha er här!

  chezwood 2015-02-03 17:30:20
  Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström