Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Milk Peel

Inför min födelsedag så unnade jag mig själv en dunderbehandling av huden som en liten present till mig själv. Jag har ju tidigare skrivit om att jag har varit så dålig på att ta hand om min hud och har lovat mig själv att bli bättre på det vilket faktiskt har blivit ett riktigt intresse! Det finns ju huuuuur mycket som helst i denna värld! Perfekt för en sån som mig som har lätt att snöa in på saker och ting… Nu gjorde jag en Milk Peel hos Anna på Stureplanskliniken som är en kemisk peeling för att jämna ut huden och ta bort alla små fläckar som sitter lite här var efter finnar, sol och annat. Jag får jämt olika små mörka prickar så fort jag har en liten finne och dessutom ser det ut som om jag har mustasch så fort jag solar och jag inte smörjer in överläppen med extra mycket sunblock. Hur som helst är jag så nöjd med behandlingen!DSC00312

Före…

DSC00356 IMG_1482Efter…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur mycket kostar en peeling hos dem?

    Stina 2014-12-28 12:06:55
    Svara
  • Hur mycket kostar en peeling hos dem?

    Stina 2014-12-28 12:06:55
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström