Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Färgval!

Provmålade precis med de kulörer som är tänkta för vår matsal, sovrum, hall och vardagsrum! Inte helt ultimat att måla när det är mörkt ute men jag kunde inte hålla mig… Den blåa i mitten, Illuminated Paris från Nordsjö är i alla fall spikad till vårt sovrum.

IMG_0195.JPG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • […] jag skrivit om förut så är det ommålning på gång men jag blir inte klok på alla färger! Så fort jag tror att jag […]

  Den perfekta färgen... - A Beautiful Living - A Beautiful Living 2014-10-29 18:24:32 http://www.lovelylife.se/a-beautiful-living/2014/10/29/den-perfekta-fargen/
  Svara
 • […] jag skrivit om förut så är det ommålning på gång men jag blir inte klok på alla färger! Så fort jag tror att jag […]

  Den perfekta färgen... - A Beautiful Living - A Beautiful Living 2014-10-29 18:24:32 http://www.lovelylife.se/a-beautiful-living/2014/10/29/den-perfekta-fargen/
  Svara
 • Åh skulle verkligen behöva lite färgråd till mitt sovrum. Det är väldigt litet, endast 7 kvadratmeter och ett litet fönster högt upp. Därför blir det väldigt mörkt i sovrummet. Jag tycker du väljer så fina färger. Men undrar hur du tänker när sovrummet är så litet och mörkt? Nu är det vitt men jag vill att det ska få en mysigare känsla, men samtidigt inte för mörkt. Har du några tips? 😀 Skulle bli så glad!

  Tack för en bra blogg!

  Ellen 2014-10-17 08:20:03
  Svara
 • Åh skulle verkligen behöva lite färgråd till mitt sovrum. Det är väldigt litet, endast 7 kvadratmeter och ett litet fönster högt upp. Därför blir det väldigt mörkt i sovrummet. Jag tycker du väljer så fina färger. Men undrar hur du tänker när sovrummet är så litet och mörkt? Nu är det vitt men jag vill att det ska få en mysigare känsla, men samtidigt inte för mörkt. Har du några tips? 😀 Skulle bli så glad!

  Tack för en bra blogg!

  Ellen 2014-10-17 08:20:03
  Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind